Hosting & Onderhoud

Met onze Hosting en onderhoudspakketten nemen wij al uw werk uit handen.

Het belang van onderhoud

De veiligheid van elke website valt en staat bij goed onderhoud. Alhoewel een website nooit 100% ‘hack-proof’ zal zijn kunnen we wel preventieve en actieve maatregelen nemen om de risico’s zo klein mogelijk te houden. Dat houdt in dat de website up-to-date moet zijn en blijven, bekende veiligheidsissues direct aangepakt moeten worden en er een goede backup gemaakt moet worden. 

Waarom onze hosting en onderhoudspakketten?

U kan met al uw vragen bij ons terecht

Als u vragen hebt over website gerelateerde zaken kunt u altijd bij ons terecht.

Wij houden de software up-to-date

Doordat we de WordPress plugins en thema’s maandelijks updaten, verkleinen we de kans op veiligheidslekken en houden we hackers buiten de deur.

Wij maken back-ups voor het geval dat

Voor het geval dat er wel iets fout gaat met uw website maken wij back-ups en houden we die achterhand. Zo kunnen we altijd back-ups terugzetten mocht dat nodig zijn.

Wij monitoren uw website

Wij monitoren uw website. We checken op updates en controleren we of de website nog goed werkt. Mocht er nou een fout zijn dan repareren wij dit meteen.

Wij ontzorgen u van A tot Z

Ons doel is om voor onze klanten al het werk uit handen te nemen. daarom leveren wij naast webdesign ook hosting en onderhoud. Op deze manier ontzorgen wij u van A tot Z.

Wij maken uw website AVG-proof

De nieuwe AVG-wetgeving stelt een hoop eisen aan iedere website waardoor de meerderheid van alle websites niet aan de wetgeving voldoet. Wij zorgen ervoor dat uw website volledig AVG-proof is.

Geintereseerd in onze hosting en onderhoudspakketten?
Neem dan snel contact met ons op!